Op Uitvaart-Weetjes.nl kunt u informatie, nieuws en uitvaartverzekeringen vinden op gebied van uitvaart.


Interessante Uitvaart Links
  1. Uitvaartondernemer
  2. Uitvaart checklist
  3. Offerte uitvaartverzekering
  4. Uitvaart vergelijken
Bezoekers:


Aantal Inbraken Tijdens Uitvaart Neemt Toe

03.05.2009 - Yarden biedt eenvoudig mobiel beveiligingssysteem. Yarden uitvaartorganisatie constateert

Jammergenoeg wordt er een toename geconstateerd in het aantal inbraken tijdens een uitvaart. Dit omdat het vrijwel onmogelijk om altijd iemand aanwezig te laten zijn in het huis en de politie ook niet continu kan surveilleren. Veel mensen vergeten na te denken over de beveiliging van een huis in een periode van rouw en verdriet en dit is begrijpelijk. Toch stijgt het aantal inbraken omdat het relatief eenvoudig is om de huizen op te sporen via de rouwadvertenties in de krant. Yarden heeft hiervoor als enige uitvaartverzorger een speciaal product voor opgenomen in haar assortiment.

Dit product genaamd de Uitvaart Beveiligingskoffer is een mobiel beveiligingssysteem die heel eenvoudig is in gebruik. Met behulp van deze Beveiligingskoffer wordt het huis van de overledene beveiligd vanaf de dag van overlijden tot en met de uitvaart. De koffer is zeer eenvoudig in gebruik doordat er gebruik is gemaakt van voorprogrammering hierdoor neemt de installisatie van de koffer slechts 10 minuten in beslag en vanaf dat moment is het huis optimaal beveiligd. Tevens voorziet Yarden haar klanten van beveiligingsbordjes zodat het zichtbaar is dat het huis beveiligd is en kan het alarm op eenvoudige manier zonder een ingewikkelde cijfercode aan- en uitgeschakeld worden. Het voorziet klanten in twee behoeften, op de eerste plaats uiteraard de beveiliging van het huis en in de twee plaats is het aanzienlijk goedkoper dan het inhuren van mensen voor persoonlijke beveiliging.

Stem of voeg toe aan:

Auteur: Redactie Uitvaart-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Uitvaart-weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier

Tags: uitvaart, Uitvaart Beveiligingskoffer, yarden


Informatie over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 3454
Er zijn 3 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.
Uitvaart offerte aanvragen

Politie gaat extra surveilleren tegen...
In regio de Vechtstreek zullen agenten vaker surveilleren om te voorkomen dat er wordt ingebroken wanneer de huizenbezitters naar een uitvaart zijn. Een uitvaart blijkt de ideale gelegenheid te zijn voor inbrekers om...
Meer mensen spreken wensen omtrent de...
Uitvaartsector wordt getroffen door...
Banksparen voor je uitvaart?
Alles over een uitvaart op televisie
Uitvaart steeds minder traditioneel
Zweedse priester verschijnt compleet...
Finalisten Yarden Stimulans prijs bekend
Rouwauto steeds vaker vervangen door...


Reacties (2)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: Rayn | Geplaatst op 04 december 2015 om 02:03
I would love any of the books listed. I’ve been manikg a lot of changes in my life…books that have inspired me include The Soil and Health by Sir Albert Howard, The One-Straw Revolution by Masanobu Fukuoka, and The Monkey Wrench Gang by Edward Abbey. I am always looking for the next good book–so thank you for sharing not only these titles, but an opportunity to win the books themselves!Door: Judi | Geplaatst op 11 mei 2018 om 16:43
kvDaUB https://www.genericpharmacydrug.comZelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*