Op Uitvaart-Weetjes.nl kunt u informatie, nieuws en uitvaartverzekeringen vinden op gebied van uitvaart.


Interessante Uitvaart Links
  1. Uitvaartondernemer
  2. Uitvaart checklist
  3. Offerte uitvaartverzekering
  4. Uitvaart vergelijken
Bezoekers:


Politie gaat extra surveilleren tegen inbraken tijdens uitvaart

01.06.2010 - In regio de Vechtstreek zullen agenten vaker surveilleren om te voorkomen dat er wordt ingebroken wanneer de huizenbezitters naar een uitvaart zijn. Een uitvaart blijkt de ideale gelegenheid te zijn voor inbrekers om ongestoord hun gang te gaan.

Het is natuurlijk relatief simpel om na te gaan wie er naar een uitvaart gaat door de regionale krant goed in de gaten te houden en natuurlijk is internet hier ook een goed middel voor. Doordat de eigenaren voor een geruime tijd van huis zijn door de uitvaart hebben de inbrekers vrij spel. En dit voor een aantal uur, niemand komt namelijk eerder terug van een uitvaart.

Om deze reden heeft de politie in Breukelen besloten om extra te surveilleren. Dit gebeurt echter wel alleen op verzoek. De politie stelt deze regeling in, toen zij merkten dat het aantal inbraken toenam bij mensen die niet thuis waren vanwege een uitvaart.

Stem of voeg toe aan:

Auteur: Redactie Uitvaart-Weetjes.nl
De copyright van dit nieuwsbericht ligt bij Uitvaart-weetjes.nl.
Ook uw bericht op deze site? Klik hier

Tags: inbraken, Politie, surveilleren, uitvaart


Informatie over dit nieuwsbericht

Aantal keer bekeken: 5252
Er zijn 4 tags gerelateerd aan dit nieuwsbericht.
Uitvaart offerte aanvragenReacties (4)

Zelf een reactie plaatsen? Klik hier

Door: Martin de Jonge | Geplaatst op 18 augustus 2010 om 11:45
Oppasservice tijdens de uitvaart, laat uw huis onbezorgd achter.

Als het verdriet nog niet genoeg is, bij het verlies van een geliefde persoon, kan het zijn dat inbrekers het gemunt hebben op uw woning tijdens de begrafenisplechtigheid. Deze trend komt helaas al jaren voor.
Als extra service biedt Stijlvol Afscheid Nemen een oppasservice aan tijdens de uitvaartplechtigheid. Uw huis of het huis van de nabestaande wordt dan tijdens de uitvaartplechtigheid tijdelijk door ons bewoond.

Tenslotte is de uitvaartplechtigheid, wanneer uw dierbare begraven wordt, een van de belangrijkste momenten van uw leven. De gemoedsrust is dus op zulke momenten van groot belang.Door: Kailey | Geplaatst op 20 juli 2016 om 09:53
Thanks for stopping by and leaving a comment Barbara. With some work you can get them to see the light. Living modestly has been key and we just started investing aggirssevely. Key is getting them to take small steps and keep adding.Door: Loryn | Geplaatst op 20 juli 2016 om 19:05
Why does this have to be the ONLY reablile source? Oh well, gj!Door: Tina | Geplaatst op 23 juli 2016 om 11:22
You have more useful info than the British had colonies prIW-WIe.Zelf een reactie plaatsen
Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden geweigerd. E-mail adressen worden versluierd opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.

Uw reactie
Naam:*

E-mail:*

(wordt niet geplaatst)

Reactie:*